Opbevaring

Vi tilbyder opbevaring af dine ejendele

Mangler du et sted til opbevaring af personlige genstande eller møbler? Hos Grindsted Flytteforretning tilbyder vi opbevaring og møbelopmagasinering i opbevaringscontainere af træ, som står indenfor.

Vores kunder er primært fra områderne omkring Billund, Give og Grindsted, men vi hjælper også gerne kunder udenfor disse områder med opbevaring.

Ubegrænset tid på opbevaring

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et sted til opbevaring. Måske skal du ud at rejse i længere tid og mangler et sted til opmagasinering af dine møbler og andre ejendele? Måske venter du på, at det nye hus bliver bygget færdig? Eller måske har du fået arvegods, der ikke er plads til derhjemme?

Uanset hvad, så kan vi hjælpe. Hos Grindsted Flytteforretning kan du leje et opbevaringsrum, hvor du kan opbevare alt fra havemøbler, plæneklipper og møbler til gamle ting fra loftet.

Vi ved også, at vores kunder har forskellige behov for opbevaring, hvorfor vi tilbyder flere forskellige størrelser af opbevaringsrum og er fleksible med lejeperioden. Hvad enten du vil opbevare dine ejendele i 14 dage, 14 måneder eller 14 år, så er Grindsted Flytteforretning det helt rigtige sted til det.

Opbevaring med tyverialarm i opvarmede lokaler

Vores lokaler er mindre end ti år gamle og er fuldisolerede og murede bygninger med opvarmning. Det betyder, at du er sikret, at dine genstande hele tiden opbevares under de bedste forhold og ikke udsættes for fugt. Derudover har vi tyverialarm, så du ligeledes er sikret, at dine ejendele bliver beskyttet døgnet rundt.

Så hvis du har brug for møbelopbevaring eller opbevaring af indbo, så lej et opbevaringsrum hos os, hvor dine ejendele er i trygge hænder.

Kontakt os for en aftale om opbevaring

Har du brug for et sted til opbevaring? Så kontakt os på telefon (+45) 22 40 20 64 / (+45) 75 32 00 64, så finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

PS: Vi tilbyder også nedpakning af dine ejendele.